Tatmadaw in Minister thar phuang

Tatmadaw in Kawlram ukhnak a lang nia February 1, 2021 nia pah cozah naper naitu Minister thar phuang cih ii.

  1.  U Wunna Maung Lwin (Foreign Minister)
  2. Lt. Gen. Soe Hut (Minister for Home Affairs and Union Govt Office)
  3. Gen. Mya Htun Oo (Minister for Border Affairs)
  4. Lt. Gen. Tun Tun Naung (Minister for Border Affairs)
  5. U Win Shein (Minister for Planning, Finance and Industry)
  6. U Aung Naing Oo (Minister for Investment and Foreign Economic Relations)
  7. U Ko Ko Naing (Minister for International Cooperation)
  8. U Chit Hlaing (Minister for Information)
  9. U Ko Ko (Minister for Religious Affairs)
  10. U Myint Kyaing (Minister for Labour, Immigration and Population)
  11. Dr. Thet Khaing Win (Minister for Health and Sports)
  12. U Than Swe (Chair of Union Civil Service Board)

Tatmadaw in Kawlram cozah ukhnak heh a hlanta ai Pyidaungsu Hluttaw khiah lon in ukhnak thar State Administrative Council (SAC) dinh ai, cia cozah in kum khat song uk tuh ai, a uk song ah cozah tuh rilhnak bawn tuh ai, nehtu party hnen ah 2008 danpui bangin thunaihnak pe tuhin tiamdun ii.


Only registered users can comment.